Tidig fredag

Fredag kväll, trettondagsafton idag, klockan är snart tio och jag är helt slut. Verkligen varit jättetrött i kväll. Stod ju i receptionen ikväll på gymmet, vilket gick bra och det var en relativt lugn kväll. Mot slutet av passet, vid sådär halv sju-sju började jag känna mig riktigt trött. Åkte hem och åt efter de och sen tänkte jag inte så mycket på de, fick lite energi ifrån maten och låg och skrattade åt youtube klipp. Men nu precis så kom John blund och jag blev plötsligt helt grusig och torr i ögonen och helt jävla slut. Känner mig verkligen helt färdig. Så nu tänkte jag jag skulle sova. Förhoppningsvis vakna hyfsat tidigt imorgon och med energi. Ska till gymmet på förmiddagen men hoppas hinna göra lite saker hemma innan jag åker iväg.

Asså hur gott är de inte med hamburgare?! Ska göra de någon mer dag snart och lyxa till de med lite annan topping haha. Men man får inte snåla med såsen!
Granola och bananen blev dagens mellis. Verkligen godaste granolan! Tänkte jag skulle göra någon egen i dagarna, så kan ni även få recept om de blir bra. Ska också baka lite dumlegrottor till mina föräldrars jobb, brukar de alltid uppskatta, att gå kakor.

Hoppas ni har en underbar fredag vänner och godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229