Thaimat

Vilken bra kväll det blev tillslut. Eftermiddagen gick åt till att ha gjort klart det jag behövde inför skolans start på lördag., känns bra att det är klart så jag kan ta fredagsmys på riktigt imorgon.
Sen tog jag och min fina saknade vän Andreas en promenad med hunden, jag älskar ju att gå promenad så det var riktigt mysigt. Efter det så stack vi iväg och köpte thaimat. Det kan nog vara den godaste maten ever!! Och idag var nog första gången jag orkade sänka hela portionen haha. Bra med gains idag. Bra inför morgondagens benpass.
Nu ligger jag och Märta i sängen och har matkoma. Men som tur var känns magen lite lugnare ikväll så jag hoppas den mår bra imorgon.

Märta tyckte det luktade gott utanför thai-restaurangen!

Har faktiskt hunnit prova alla kläder från nelly nu och tyvärr var det två saker som inte satt riktigt bra så de ska jag se om jag ska sälja eller skicka tillbaka. Annars nöjd och det kommer nog någon bild på det, kanske imorgon.

Nu ska jag kolla på greys anatomy, känns så skönt att klockan inte är så mycket nu så man hinner ta de lite lugnt innan man måste däcka! Hoppas ni har en bra vecka och lever vardagslivs-lyx lika mycket som jag denna veckan haha!

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Mums såg super gott ut❤️nouw.com/johnssons
alicemalmstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229