Tentahelg

Jag lyser med min frånvaro härifrån denna vecka. Fredag och lördag har varit tunga och påfrestande dagar eftersom det har varit tentadagar och imorgon är den slutgiltiga och förhoppningsvis segern! Känner mig nästan som färdig personlig tränare eftersänder enda som är kvar sen är en teoretisk tenta på tisdag, inte ens nervös, kanske inte hunnit vara nervös för jag varit så stressad över att planera hela den praktiska tentan.

Idag började morgonen med att jag åkte till skolan, för att redovisa min årsplanering, månadsplanering och träningsplanering för min kund. Kommer till skolan och inser att jag glömt min iPad hemma med all min planering. Så man kan säga att dagen inte började på bästa vis. Som att jag inte var nervös så att det räckte! Men efter några sammanbrott senare och lite lunch i magen så vände mitt humör och jag kände mig mer som mig själv och jag hade roligt!! Så viktigt.

Nu ska jag ladda upp för morgondagen. Två timmars examen och sen är jag ledig ett par veckor ungefär innan jag ska tillbaka till skolan. Ska bli riktigt skönt och jag känner verkligen att jag behöver de!
En glass från propud i smak av choklad förgyller kvällens plugg och morgondagens sovmorgon.
Hoppas ni mår bra, snart är jag tillbaka med all närvaro igen. Ska ta en vecka helt ledig från plugg, utom tentan då.

Köpte ägg idag, såklart! Två ägg om dagen, då blir man lycklig över dessa klipp!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229