Tävling!!

Dagen började tröttsamt. Efter sen träning igår var man lite trött när man skulle vakna imorse. Efter sen träning igår så är det alltid lite svårt att somna och man hann inte direkt sova tillräckligt! Dessutom vaknade jag med världens träningsvärk i tuttarna. Gjorde typ ont att ha på mig ryggsäcken imorse. Inte okej haha! Men idag var de ben på gymmet så de funkade ju. Dock så känns ryggen lite oharmonisk och bråkade med mig. Kändes ner i svanskotan och det gillas inte... men ett helt okej pass fick jag till och provade idag att köra legcurl med hantel. Svårt att få upp hanteln men väl uppe så kändes den superbra.

Nu har jag publicerat min första tävling/giveaway på min instagram @annalydiae där jag kommer lotta ut en tjocktröja som jag råkat beställa fel storlek på. Tröjan är helt ny och jag tycker verkligen den är fin. Men den är som sagt för liten för mig då den kom hem i storlek XS! Men hoppas att många vill delta och att den kommer till någon som vill ha den och kan använda den. Man kan självklart gå in och tävla och ge bort tröjan. Kanske en julklapp till en familjemedlem, kompis eller någon annan. Så jättekul om alla vill delta, även de jag inte känner!

Nu ska jag och Henke kolla på sträckfilm innan jag ska åka och jobba. The conjuring står på schemat och jag lär skrika, tur vi ser den mitt på dagen!

Denna dryck alltså!! Så så god. Cleandrink är min nya favorit, gillar alla jag provat hittills.
Nu är det hantverkare hemma som byter dörrarna så det är full fart och idag har jag kläder på mig. Känns dumt att pallra runt i underkläder, dessutom är de lite kallt när dörren är borta nu hahah.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229