Sup

Innehåller affiliate-länkar

God morgon denna underbara och varma söndagsmorgonen. Just nu har jag flyttat ut i trädgården eftersom det var en smärre bastu i mitt rum. Somnade redan åtta igår kväll vaknade vid halv tio och somnade nog om innan elva i alla fall. Sov hur skönt som helst och var antagligen helt utmattad för jag sov till halv nio i morse. Fick inte sovit allt för mycket under natten till lördag och sen blev det en heldag med aktivitet så då blir man trött. Som min terapeut sa, om man som mig i grunden inte mår bra och äter kanske antidepressiva så är det lätt att man blir helt färdig. Man vill lite mer än vad man kanske orkar egentligen. Men jag har haft underbart kul och njutit av tillfällena så då får det vara värt att man får ha en dag där man bara vilar upp sig. För även om det fanns saker jag ville gjort i går kväll så sa kroppen ifrån, det hade inte gått. Även om det var något kul så hade jag antagligen fått ångest av det, kanske gråtit och antagligen inte kunnat njuta av stunden som jag i vanligt fall skulle kunnat. Så det gäller att även acceptera och inte få ångest för att man inte kan vara med på allt.

Nu ska jag i alla fall ligga här ute i skuggan och försöka skriva ihop lite roligheter till er som jag hoppas ni uppskattar. Sen om en timme ska jag vara nere på stranden för lite aktivitet med gymnastiken. Vi ska ha en lagaktivitet där vi testar sup. Som jag skulle förklara de så är det väl en stor surfingbräda som man står på och paddlar sig fram i havet. Sen skulle det nog bli lite mat och sådär också så tror nog det kommer bli en rolig dag. Eller förmiddag innan jag ska hem till hunden eftersom mina föräldrar ska iväg!

Funderar på om jag ska åka till gymmet idag också, borde nog försöka få till de i eftermiddag för imorgon blir det inget med de då vi åter igen har gymnastik hela eftermiddagen, kvällen och förmiddagen jobbar jag.

GLÖM INTE RABATTKODEN LYDIAEMAN10 SOM GER 10% PÅ HELA KÖPET.

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Vilken snygg ryggsäck! 😊 www.nouw.com/viktorhognas
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Ja men visst är den! Tack 😃 nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229