Summerburst 2019

De va den helgen de ja. En hel helg med festande för mig som inte festat på år, det tar på krafterna. Men vi har haft det roligt och det har varit en riktigt bra helg. Summerburst bjöd på bra häng och bra musik. Riktigt bra arrangemang och en jävla stämning. Få dansa som att ingen ser två kvällar är fan livet, då mår jag bra! Riktigt synd att jag under kvällen i fredags fick så ont i magen att jag var tvungen att pausa emellanåt. Försökte ta mig samman och dansa på så mycket jag orkade. Men magen var lite smått ledsen så det var jobbigt. Men vi tog oss igenom kvällen och hade roligt trots de. Blev smått orolig att det var min medicin i kombination med alkoholen som gjorde de. Har ingen aning om det är en sak som kan hända när man kombinerar de men jag blev skraj. Alkohol har jag inte direkt druckit sen jag började på maxdosen medicin!

Så lördag vågade jag inte längre prova alkoholen. Grejen är att jag kan ha roligt utan alkohol och jag uppskattar de, så skönt att inte vara påverkad av alkohol.
Jag hade definitivt mycket roligare under lördagen bara av att må bra. Så ja man kan ha roligare utan alkohol och slippa må skit. Så lördagen var en riktigt bra dag och jag är så nöjd!

Så sammanfattningsvis bra helg med en fin vän och mycket dans. Bra musik och riktigt mycket rave! Avslutar en trött söndag och taggar för en ny vecka. Lite skönts att prova gymmet igen imorgon, se hur kroppen känns.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229