Ställ frågor inför debut

Nu är det dags, bomba mig med frågor här eller på insta eller direkt/privatmeddelande! Alla frågor är anonyma. Kommer svara på frågorna i ett inlägg. Fråga vad ni vill om mig, jobb, mående, tävlingen, träning och kost. Bara fantasin sätter era gränser.
Nu har i alla fall första dagen dragit igång och än så länge går de bra haha. Överlevde första träningspasset idag och ville typ kräkas och gråta men det var kul, skakigt och samtidigt kände man att de gav något. Speciellt nu när jag inte kört ordentligt de sista direkt så var det väldigt skakigt och tufft. Just nu försöker jag planera ihop vardagen. Ligger och kollat igenom både träningsschema och kostschema och försöker få ihop de, inte helt enkelt ska jag säg dig. Men det ska gå, första veckan får jag nog ta med en nypa salt och göra de bästa av de jag har men framöver så blir det striktare, är riktigt taggad faktiskt. Nu ska jag strax äta lunch innan jag åker till mamma och lämnar hunden och åker vidare till jobbet.
Såg på schemat innan att jag tydligen slutar 21 idag och inte 22 som jag trodde så hinner handla efter jobbet dessutom! Perfekt eftersom jag verkligen måste börja preppa med mat hemma så jag alltid är redo. Nu gäller de att äta var tredje timme så man måste ligga steget före och vara förberedd hela tiden! Tar detta på allvar och det klart man vill göra de bästa man kan av de.

Dagens väder och ägg läcker båda två!

Gillar

Kommentarer

freedomfights
freedomfights,
Vill du ha flera frågor? 😊nouw.com/freedomfights
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
fråga på allt du undrar! bara roligt 😊 nouw.com/lydiaemanuelsson
freedomfights
freedomfights,
Jobbar eller studerar du?
Gillar du hästar?
Favorit dryck?
Vad vill du göra i framtiden?
Har du några mål?
Har du pojkvän? flickvän?
nouw.com/freedomfights
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
tack för bra frågor! nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229