Sprang mellan toan och sängen

Vilken jävla kväll igår och dag idag....
låg hemma en halvtimme igår kväll och hade magknip och sprang mellan sängen och toan. Kunde tillslut lugna sig så jag fick sova. Men upp med tuppen imorse var mer än jag mäktade med nästan. Började på jobbet klockan sju med att plocka fram frukostbuffén som vi alltid serverar på jobbet. Sen en låååång lång dag på jobbet. Ända till fem. Kan lugnt säga att jag varit redigt trött på jobbet idag. Gäspat och haft mig. Så skönt att äntligen komma hem. Vart så sugen på godis idag. Är det bevisat att man blir sugen på skräp när man sovit dåligt eller för lite?? Känns alltid som att jag blir det. Är väl blandat med att man äter för sällan ibland och så äter man för mycket när man äter och hamnar i matkoma. Då är de lätt att få sötsug enligt mig.
Men nu har jag hämtat hunden och ligger nu i sängen med fläkten på och vilar. Ingen träning idag då jag är så trött, lite låg och har världens träningsvärk i hela kroppen. Framförallt benen körde jag ordentligt slut på igår! Efter ett benpass och sen cykla genom hela staden så vart de slut. Nu är hela jag slut och funderar på att sova snart! Hehe klockan är snart åtta men jag är dödstrött så hade verkligen behövt de.
Bokade tid igår för att åka och göra fransarna nästa vecka men funderar på att även boka en tid till att fixa brynen. Har struntar i att plocka brynen på några veckor så de är alldeles vilda och jag orkar inte ens fixa de längre. En av de tråkigaste sakerna jag vet så hade vart skönt att gå till någon som kan som kan fixa de ordentligt och även färga. Men vi får se. Ska försöka boka någon tid.

Haha när man ser denna bilden på mystory från en kompis snap. Undra om han visste att de är min hund som sitter där och solar haha. Lilla söta Märta sätter sig gärna utanför affären i solen på dagarna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229