Sova 12h per dygn och äta godis

Så sjukt konstig dag idag och jag har inte haft någon som helst matlust. Kanske för att vi började dagen lite dåligt och sorgligt. Men har försökt göra de bästa av dagen men känns som dagen bara sprungit iväg. Hann vara hos veterinären, tränat, käkat tacolunch, somnat en stund, bloggat och sen var de kvällen. Jo gått en promenad med vovven också!
Men nu ikväll blev de lite godis och choklad då inget annat tycktes passa. Men mår trots allt ändå bättre än jag trott kanske. Det var jobbigt att ta farväl där och då och såklart saknar man han men det går vidare. Men nu på kvällen saknar jag hur han hoppar upp i min säng och lägger sig. Jag kliar han, hör han spinna och luktar på hur gott han alltid luktade!
Men nu är kvällen här och jag ska försöka somna relativt tidigt även om jag sov typ 10h i natt och en stund i eftermiddag. Men är trött igen, det måste vara höstmörkret som gör de. Så vill sova bra i natt och imorgon vara redo för en ny vecka. Ta nya tag och äta bättre. Behöver komma tillbaka i fas med allt. Imorgon står benpass på schemat så de kommer bli grisigt och jag kommer behöva både ladda med bra energi samt fylla på med bra energi efteråt!

Bästa pyjamasen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229