Sov till 12 för först gången

Gårdagen va seg och slö, ja de var ju söndag så vad annars. Efter morgonpromenaden med Märta somnade jag om och vaknade igen vid 12! Alltså har på riktigt aldrig sovit till 12 i hela mitt liv men igår fick jag prova de. Så då fick jag snabbt rycka upp mig själv och kliva över gatan för att rösta. Viktigt att rösta i valet enligt mig. Man ska inte överlåta valet till andra och man ska utnyttja att vi har demokrati så det inte försvinner. Jag är så oinsatt i politik men jag vet att det är bättre att rösta på vilket parti som helst utom sd, så det gör jag.

Gårdagen levererade också den segaste arbetsdagen någonsin! Kändes som de sista tre timmarna var sisådär 6-7 timmar eller så.
Men idag är de måndag och jag är ledig så nu känns det underbart att ha tagit mig igenom söndagen med dubbelt betalt , är ju inte fel direkt.

Nu börjar en ny underbar vecka! Jag börjar dagen med ett underbart, svettigt och tungt pass på gymmet. Blev ben dagen till ära och det är ju lite av en favorit och när man känner för att svettas ut en liter så är det de bästa valet! Hip thrusters kändes redigt bra idag och krampen i rumpan var brutal under den övningen. Men det är ju också de bästa. När kan känner att de tar något brutalt.
Nu väntar i alla fall en dusch, mat och en vovve på mig hemma. Ska ner till stan om någon timme och fylla på mina fransar! Ska bli så skönt att ordna de igen för de behövs verkligen, de börjar bli riktigt kala och glesa. Älskar dock att ha fransar, be gör så så mycket med ens utseende. Sen blir det en dag med massa vila ihop med vovven, det är ösregn ute så vi ska njuta inomhus av en film och gosa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229