Söndags snö

Hemma och har landat efter denna skolveckan och nu väntar ledighet. Har därför varit hemma en stund och bara varit själv, tagit de lugnt, kollat greys anatomy och ätit godis. Ja det är lite skämskudde att komma hem efter en kostutbildning och äta godis haha, borde inte ens vara möjligt men ibland får man! Ska man leva gott ska man äta gott och man lever bara en gång, glöm inte de.

För att gå tillbaka i tiden så sov jag lite halvdåligt i natt och låg vaken en stund i natt, vaknade och var hungrig! Körde sedan till skolan och söndagar är lugn trafik så det var väldigt behagligt.
Började en ny del idag och med en ny lärare. Från starten tyckte jag hon var så lik någon och några timmar senare insåg jag att de var meredith grey i greys anatomy och sen kunde jag inte fokusera riktigt ordentligt resten av dagen haha.

Bilden talar ju för sig själv. Men vi satt i godan ro med en uppgift i skolan och när jag sedan kollade ut genom fönstret så var det riktig snöyra. Och där satt jag, en timme hemifrån och med en bil med sommardäck! Men hemresan gick bra och det var ingen fara.

Testade även dessa idag efter att ha undersökt de i skolan i veckan! Roligt när de tar fram nya nyttigare varianter av snacks tycker jag!

I veckan väntar plugg faktiskt men det ska bli roligt. Ska undersöka min matdagbok på tre dagar och se om jag får i mig tillräckligt av alla vitaminer och mineraler. Intressant.

Hoppas ni haft en bra helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229