Söndagar är ätstörningens dag

Skön stämning på dagens gymnastik där jag startade dagen. Eller börjar med att redigera lite vid datorn vilket som i övrigt tar längre tid än jag tänkte mig. Men jobbar vidare på de.
Så åkte till gymnastiken och hade ett bra träningspass med tjejerna. Sen vart de ut med hunden och sen lunch. Korv med bröd och ketchup och torkad lök! Alltså så underskattat mat, så jävla gott och riktigt bra pwo.
Så efter de blev de såklart ett pass på gymmet. Elin och jag körde axlar och det blev ett riktigt gött pass.

Sen lyxade vi till de och avslutade kvällen med restaurang och godis efter de. Ja mums! En så jävla go pizza blev de, så nöjd med den. Alltså den hade sån go fluffig kant! Ah riktigt bra och sen film och en godispåse, riktig myskväll.

Så vart de söndag idag och då är man inte mycket människa. Jag är alltid så sjukt seg på söndagar och det är synd. Men det hänger kvar från när jag var yngre. Söndagar har oftast vart en dag när ätstörningarna har lyst extra starkt så det ligger kvar i bakhuvudet även om man inte vill de. Vet inte, de är konstigt. Alltid lite mer ångestfylld och det är liksom en dag i en vecka. Hade jag trott de har fredag, hade det känts bra då? Jag vet inte.
Nåväl detta känns som en bra söndag så nu gör vi de till en bra! Konstigt nog har jag haft en otroligt bra vecka trots pms.

Gillar

Kommentarer

J
J,
Jag tror helt att det är media som ligger bakom de flesta unga människors kroppskomplex, ätstörningar, etc. Som alltid förmedlar att utsidan kommer före insidan, eller numera är det enda viktiga. Spelar det ingen roll alls längre hur man är som person, vad man har för värderingar och åsikter och framför allt - hur man behandlar andra? Kan allt det ursäktas om man bara är snygg och smal och passar in i "normen" för hur man ska se ut? Jag tycker man borde bojkotta all media som aldrig visar något annat än trådsmala, vältränade människor och då speciellt i säljsyfte. Det kryper ned allt längre i åldrarna också, ungar står och speglar sig och kritiserar sin kropp istället för att vara ute och leka. Jag är 80-talist och går vi bara tillbaka till 90-talet, så såg samhället inte alls ut som det gör idag. Det var inte så oerhört mycket fokus på yta som nu. Man värderade istället andra för hur de var som person framför allt. Allt annat kom i efterhand.
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Det finna absolut en del sanning i de! Media borde bli bättre på att använda alla kroppstyper i reklam och det tror jag kommer mer och mer. Dessutom önskar jag att de förbjöd redigering av bilderna i reklam!nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229