Sol bara för jag ska jobba

Ännu en ny fantastisk dag. Själv har jag tränat axlar och det gick väl okej men ingen större energi att skryta med idag, inte som igår. Blir väl såklart sol idag bara för jag jobbar... men ska i alla fall komma ut på en promenad nu i eftermiddag med Elin och vovvarna så det blir skönt.

Min älskade fina barndomsvän fyller 25 idag! Önskar jag fick vara med henne på hennes dag men jag skickar massor med pussar och kramar till henne och önskar henne en fantastisk födelsedag. Oavsett vart hon i världen befinner sig är hon alltid en sann vän för mig och vi finns alltid för varandra.

Nej nu tror jag bestämt jag avslutat axelpasset med tillräckligt mycket cykling och kan åka hem. En dryg mil blev det som avslutning så det känns gott. Vet ni förresten vad jag provade idag, handstand pushup! Så svårt och tungt efter ett axelpass och dessutom aldrig kört de innan. Men kul och ska absolut prova de en annan gång igen. Nu ska jag hem, duscha och äta innan promenad i förhoppningsvis i alla fall uppehåll och inte regn.

Ha en underbar dag fina du.

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en riktigt bra start på dagen! <3 Önskar dig en fortsatt fin dag vännen! Stor Kram! <3 nouw.com/missjohansson
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Underbart😍 ha en fin dag, kram♥️nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229