Sociala medier är inte bara skit?

Alla svartmålar sociala medier, mig har de hjälpt. Ibland känns det som lite för mycket. Absolut att osunda ideal kretsar men minst lika mycket i skyltfönster och reklamer. Personligen tycker jag de är så skönt med människor som lägger ut bilder på sina riktiga jag för att man faktiskt ska se, allt som är på bild är inte verklighet. Mycket är fint och perfekt men man kan också många gånger se sanningen bakom de.
Som exempel för många år sedan när jag gick i dans var där en kille och provade, han hade grå mjukisbyxor och svettades så de syntes. Medan tjejerna då började prata om de och att han inte skulle ha de byxorna och att de var konstigt att svettas så.
Sen dess har jag varit lätt avståndstagande till grå kläder och vill inte att svett ska synas medan jag nu skiter i. För de har nästan blivit trendigt och folk kan lägga ut bilder på de när de är svettiga och har rövsvett och allt. Ja de får mig att våga igen.
Dessutom vågar jag lägga ut bilder som är råa och verkliga. Där sanningen kommer fram. Något som kan hjälpa andra men som också känns så skönt för mig. Jag visar tydligt att jag inte tar skit och att jag är som jag är. Jag visar alla mina sidor och då har jag inget jag kan dölja eller skämmas över. För allt finns redan där uppmålat. Ja för mig är de väldigt skönt.
Samtidigt förstår jag att många har osunda förhållanden till de men jag vill tro att det börjar bli bättre och man kan välja att följa bra konton som boostar en.

Nåväl, nog tjatat om de. Jag har inte skrivit mycket alls här de sista. Vart så trött och lat. Igår hade jag gymnastik hela dagen verkligen och efteråt åkte jag direkt och firade min bror som fyllt år. Var så trött att jag kunde somnat där och så vid sex på kvällen. Men fick hållit mig vaken och haft en kväll med familjen innan jag kunde gå hem och lägga mig.

Vaknade dock helt slut även denna morgon och kände mig inte alls taggad. Tanken var att gymma men motivationen svek mig. Hade ingen lust att ens lämna soffan. Men tog mig upp och iväg till gymmet. Dock blev det bara en timmes benpass innan jag kastade in handduken och drog hem igen. Kände inte för att vara där och då är de ingen idé.

Men fick ändå kört ett okej pass och efter de blev det en skön promenad i de stilla vädret. Sen har jag spelat sims och nu kollar jag film. Klassisk söndag. Omotiverad, lat och chill. Slö.
Hoppas er dag varit bra, puss!

Alltså kolla hur svettig min kudde var i natt.... helt sjukt ju. Ligger alltid och kramar den när jag sover.

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,
fantatiska du!!nouw.com/carrostyle
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Åh tack fina du!!nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229