Smartaste grejen

Axlar på dagens träningsschema. Så startade igång denna onsdag med gröt innan jag åkte till gymmet och rev av ett pass med militärpressar, hantelpress och hantellyft åt sidan var några av de övningarna som ingick. Körde nästan samma som för någon vecka sedan och de passet ligger påmin instagram om ni vill kika och spara de!

Efter träningen blev de lunch men jag har också lagat kyckling och stekt till färs. Gjorde en supersmart sak om ni frågar mig. La färs i portionsförpackningar av matfolie. Sen la jag in dessa i frysen. Så när en jag behöver en måltid eller matlåda så kan jag enkelt ta fram en portion och tina och så är de klart. Riktigt smidigt och smart tycker jag.

Nu kikar jag på en beckfilm. Blivit helt fast i de och snart sett alla skulle jag tro. Kollar i alla fall på de nyare nu med steinar. Alltså norska är så så vackert.

Hoppas ni har en underbar onsdag!

Tjatade på mamma om att skaffa hund och använde argumentet att jag skulle komma ut mer och gå promenader. Skaffa inte denna donnan som en promenadhund säger jag er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229