Slö

Veckans tröttaste dag, tror och hoppas jag. Räknat skoldagsveckan då. Mitt huvud nu i sen eftermiddag, kväll har verkligen varit kola. Så trött och okoncentrerad.
Men skoldagen gick faktiskt ändå ganska bra. Vi började dagen med axlar och jag kom väl på hur stel och svag jag är. Eller kanske inte svag men att jag kört fel teknik och helt plötsligt med rätt teknik tar det på rätt ställen och man får sänka vikterna för jävlar vad jobbigt det blir, skämtar inte. Eftermiddagen gick åt till armar och mage.
Sista PT passet i eftermiddag vad rätt då kasst genomfört av mig. Jag var trött, hungrig och flummig. Min PT och kund lika så, så vi fick inte till det riktigt. När man blir trött får man så svårt att fundera ut vilka tekniker man ska tänka på så det blev lite hej kom bacon. Vi var så slut efter att ha varit i gymmet I många många timmar även idag, ja hela skoldagen typ så var man så trött i musklerna också. Man har kört allt så strikt och det kändes i eftermiddag. Precis som att hantlarna hade gått upp i vikt.

Men till sist var dagen avslutad och det var skönt. Jag och en kompis i klassen tog en runda på löpbandet faktiskt, trettio minuter jogging för mig. Det var så skönt efteråt och man blir ändå lite energifylld utav de, så då klarade jag bilresan hem också.

Skoldagen avslutades med att vi fick en hemläxa och den har jag jobbat lite på nu men är så trött så jag får försöka läsa igenom allt imorgon innan skolan, när huvudet är utvilat och rent. För nu tänkte jag faktiskt slagga. Hoppet om att vara lite piggare imorgon.


Vet ni vad? Utmaningen går så bra, nu tänker jag inte ens på det. Kanske för att jag går långa dagar i skolan i och för sig men det känns ändå så skönt.

Hoppas ni alla haft en underbar helg, med massa gott och allt ni gillar! På återseende imorgonGillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229