Slime och cheat

Igår vad jag verkligen inte i form. Ville åkt och tränat men så blev inte fallet. Kände inte att energin var med mig och jag orkade inte. Istället tog jag en cheatday och var hemma med familjen hela dagen. Så mysigt och skönt. Jag och Elsa passade på att göra slime. Vi är de i familjen som gillar att kladda och hålla på. Så jag hade köpt lim och så vidare och så vi satte oss och kladdade ihop ett slajm. Först blev det super sticky oh klistrade fast på händerna tills vi tog fram bikarbonat vatten och blandade i och fick till ett suveränt bra slajm. Tur man har små barn i familjen så man får chansen att vara barnslig och göra sånna här saker. Jag tycker det är lika kul som de antagligen haha.
Så på kvällen sen provade jag mig fram lite till för att se om det gick att göra andra typer. Det var svårt att göra något ihop med Elsa som kanske då inte skulle funka. Hon är så stressad och vill att det ska bli klart direkt! Sen är jag den som kan sitta och dega med slimet länge och väl. Det var i alla fall kul att ha den stunden ihop.

Nu ska jag ladda upp för gymmet! Sitter och trycker min gröt såhär på morgonen och svettas i vanlig ordning. Bra uppvärmning inför ett ryggpass helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229