Slappa triceps brachii

Innehåller affiliate-länkar

Bröst
Sned bänk med skivstång
4x10

Rak bänk med skivstång
1x12 - 40kg
4x8-10 - 50kg
1x12 - 40kg

Cabel Cross over
Underifrån 4x8
Ovanifrån 4x8

Pecdec
4x9


Triceps
Kickback
4x10

Stång till panna
3x10

Push down i cabel med stång
4x10

Mage
Crunches i maskin
4x15

Första gången jag provade att köra sned bänk först och fan va de sög. Mina muskler ville dö när jag körde plan bänk sen. Provade upp på 55kg som var tanken med dagen men det gick skit så tog bort de seten och körde på 50 istället och de var fullt tillräckligt idag. Känns ju som man går bakåt alltså men det var väl dagens form, en annan dag är den förhoppningsvis bra.
Efter att ha pratat om tekniken i kick backs för triceps i skolan så ville mina armar explodera när jag körde dem! Dock kändes ena sidan annorlunda, tror jag kan vara lite stel i den axeln!
När vi sist då kom till mage, vet ni känslan av att köra mage när man har mens? Har man inte mensvärk så uppstår den ju när man aktiverar magmusklerna, precis som att de växer och börjar trycka på äggstockarna eller nåt. Vet inte hur de funkar och vad som gör ont när man har mensvärk. Eller är det bara jag?

Har kommit hem efter träningen och ätit mat. Började förbereda lite mat som jag tänkte laga senare. Nu ska jag läsa, surprice! Men måste försöka läsa på lite, speciellt om musklernas namn, fästpunkter och funktion. Så svårt fortfarande att ta en övning och fundera på vilka muskler som aktiveras, det är ju aldrig bara en även om fokus är på en muskel, men det är ju många muskler som hjälper till och samarbetar och sen även att tänka på vilka ledrörelser som görs, man måste då fundera på när fasen är koncentrisk. Nu ska jag sluta prata bort min pluggtid!

Tänkte jag skulle namna mina gymsaker sen också, är så duktig på att glömma de så det är skönt om det står namn då.
Har inte helt hundra bestämt om jag ska på dans ikväll, beror på om jag har tid men det hade varit roligt!


Små framsteg i rätt riktning!

Tänkte gått en långpromenad med hunden men det tänkte visst inte vädret...

Gillar

Kommentarer

klara
klara,
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229