Skrattade för mig själv tills jag grät mig till sömns+benpass

Ett riktigt bra benpass igår såg ut som följande.
Marklyft 3x12
Utfallssteg 3x12
Enbent benpress i maskin 3x15
Hip thrusters 3x15
Benspark 4x10
Legcurl 3x10
Stående vadpress i Smith 4x15-20
Sjukgymnastik

Vaknade med riktigt stela vader med massa träningsvärk i idag så de va gött. Var längesen jag körde ståendes, brukar köra den sittande med böjda ben och det blir ju en annan sak.
Efter gymmet blev det en dusch och lunch innan jag åkte vidare mot jobbet strax där efter! Hade en bra dag på jobbet i kassan och träffade flera trevliga människor och flera jag känner.
Efter jobbet åkte jag direkt till Robin där vi kollade lite film och standup. En stund in i stand up showen tyckte jag dock de var konstigt att bara jag skrattade, vände mig om och kollade och då sov pojkarna. Då tog jag mitt pick och pack och stack hem till min säng.
Myste lite i sängen och kollade på youtube innan jag äntligen också kunde somna. Mycket som snurrade i huvudet så även om jag var trött och försökte sova så gick de inte så enkelt. Tårarna föll och det var väl ångesten som behövde skölja ur mig, brukar tycka de är skönt att gråta faktiskt!
Nu ska jag äta frukost innan de är dags för träning. Sista passet för denna veckan och idag väntar rygg men även armar. Kommer bli najs. Senaste veckorna har jag haft riktigt bra ryggpass med bra kontakt i musklerna och haft träningsvärk efteråt. Så ser faktiskt fram emot dagens träning. Eller faktiskt... de gör jag ju oftast haha!

Önskar er alla en trevlig helg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229