Skola, träna, äta, sova...

Somnade tidigt igår, runt halv tio, efter en lång trött dag i skolan och några få övningar i gymmet efteråt. Var helt matt och hade sovit för lite natten innan så somna tidigt igår och det var fantrastiskt skönt. Upp tidigt idag men är ändå relativt vaken, även fast jag sovit väldigt oroligt i natt.
Nu är de dags för frukost. Protein, kolhydrater och fett, viktigt att få med alla. Sen ska jag tanka innan jag kör till skolan. Skulle tankat påvägen hem igår men det blåste och regnade på tvären så det gick bort ganska fort, så får göra de nu på morgonen istället.
Fick en liten sträckning mellan skulderbladen igår på gymmet. Säkert fjärde gången på samma ställe inom ett par månader, verkar aldrig vilja läka. Så mamma fick masserat mig igårkväll men det känns nu igen såklart. Kanske lyckas få på lite tigerbalsam sen. I övrigt så väntar en heldag i skolan oavsett vad. Dagarna ser likadana ut och går i ett. Äta sova och skola, och så försöka träna upp till de. De är tuffa dagar att gå till från att ha varit ledig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229