Skivstången ramla ner på foten

Jobbdagen igår var kaos. Så jävla mycket kunder och så få personal. Kändes som att kunderna visste att vi var sju personer sjuka så alla var där och jävlades. Haha nä men många sjuka i personalen så går planerna åt skogen. Det var kaotiskt igår. Kändes som jag satt konstant i kassan från 7-16 även om jag inte gjorde de. Men tiden gick fruktansvärt fort i alla fall.

Efter jobbet käkade jag och vilade, hann till och med somna en halvtimme så slut som jag var efter sen hektiska dagen på jobbet. Sen var de bara att slänga på kläderna och dra till gymmet. Ett benpass med Johan väntade och jävlar va gött. Hade aldrig kört ben en eftermiddag sådär om jag var ensam. Eller helt ärligt hade jag inte ens åkt och tränat om de inte vore för Johan haha. Så trött var jag.

Men vi fick till ett oeffektivt pass med endast tre övningar haha. Men vi har trötta ändå. Jag lyckades dock få skivstången rätt på foten när jag drog av en vikt från den så foten var ganska så öm igår kväll. Känns lite bättre idag men ligger fortfarande i sängen så får la se hur den känns sen! Men känns inte som att något gått av nu i alla fall. Haha, igår var den inte kul.

Men nu måste jag kliva ur sängen och åka till jobbet. Kommer bli en lång dag med jobb, träning och senare ikväll jobbar jag på gymmet också. Så ikväll är man trött. Alltså ännu mer trött än jag är just nu! Ha en fantastiskt fredag vänner, de ska jag ha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229