Skaka rumpan till musiken

Uppe med tuppen idag. Satte mig precis framför min dator och ska renskriva lite av de frågorna som jag har som instuderingsfrågor i skolan, eller de jag har svarat på. Så får vi se om jag blir något klokare efter detta, hade varit skönt att få lite ordning och reda på allt och ha koll. Blir så stressad när jag har mycket saker att göra samtidigt. Men är lite lugnare idag, jag har kommit igång och det känns ganska lugnt när jag kollade på schemat från skolan. Kommer ha ytterligare ledigt mellan kurserna för att kunna förbereda mig men vill såklart vara så förberedd och ha med mig så mycket som möjligt från början, tror att det är bästa chansen för att verkligen hänga med och kunna känna sig säker!

Igår var jag ju på dans. Det var superroligt, så varmt och svettigt. Kommer absolut gå på de igen, försöka satsa på alla onsdagarna som går där. Sen var kvällen väldigt lugn med serier och somnade trots min nap på eftermiddagen tidigt!

Nu ska jag få lite plugg gjort innan jag ska iväg ett ärende och sen blir det nog kanske gymmet en sväng. Får se hur pigg jag känner mig. Eventuellt en sväng till gymnastiken ikväll också!

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Redan massa med plugget? Jag började den här veckan & hittills är det väldigt chill! nouw.com/alicemalmstrom
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Vi har förberedande innan vi börjar skolan, kommer inte gå många dagar i skolan utan det är mycket plugg hemma istället 😊 Börjar om två veckor med första kursen!nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229