Ska jag sluta?

Igår hände inte mycket mer än att jag stod kvällen nere på gymmet i receptionen. Klockan var nästan åtta när jag kom hem eftersom det stod två yngre killar och tramsade i duschen. Väldigt provocerade att höra att de sjunger och gapar och inte visar någon som helst respekt till att vi väntar på att de ska gå så vi kan städa omklädningsrummet och gå hem. Tillslut fick vi kört ut de och kunde göra klart.
Sen snabbade jag mig hem till Märta som varit ensam. Hon hade bråttom att komma ut direkt när jag kom hem och hon var nog nödig för hon sprang ut och satte sig direkt.

Sen blev detta min mest festliga middag. Älskade ägg iofs men mackorna var sådär ihop med äggen.
Sen blev det godis efter detta. Alltså jag har ätit godis nästan varje dag senaste veckorna, måste sluta med de haha.
Det är inte bra för min kropp och det går inte hand i hand med mina mål. Så from now, godis en dag i veckan, två på sin höjd haha.

Känner ingen som är en sån godisgris som mig. Det värsta är att när man äter så är det helt närings löst och ger dig egentligen inte mycket mer än att man mår illa efteråt. Det gör mig trött och seg. Ibland kan de gör mig lite deprimerad.
Så om jag istället hade bytt ut de till mat som är mindre kalori tätt hade jag kunnat äta mycket mer för att komma upp i samma mängd energi. Jag hade fått i mig fler bra näringsämnen, vilka beror såklart på vad jag väljer att äta. Det hade gett mig ner ork och jag hade presterat bättre på träningen antagligen.
Så mitt mål är ju att öka i träningen och just nu känner jag mig seg och slö och att jag tappat en del. Kosten spelar nu stor roll, för det handlar för mig inte om att jag tränar mindre utan att jag äter fel.
Så nu är det dags för förändring och jag känner mig motiverad. Att veta att jag kommer må bättre, bli bättre på träningen och få mer energi i form av mindre kalorier känns dunder. Det låter som ett självklart val när man lägger fram de såhär och jag måste hela tiden ha i bakhuvudet nu att det är för träningen och resultatens skull. Jag vill bli duktig och stark och må mina mål. Då är kosten a och o. Man kan inte slarva där även om man sköter träningen slaviskt. Och såklart kan man äta godis så länge man fått i sig all näring ens kropp behöver. För mig kan de lätt bli att hoppa över en måltid och äta godis i stället. Det ger mig inte samma effekt som mat hade gjort. Det hade till och med varit bättre för mig att äta skräpmat!
Men nog om de. Jag ska försöka göra en förändring från sådär sex dagar i veckan till två. Det känns mer rimligt. Så nu gäller det att fylla magen med god och bra och mycket mat.

Nu är det dags att ordna frukost. Hade en förhoppning om att jag skulle sova lite längre idag. Men så vaknade jag halv sju och har inte kunnat somna om. Kommer kanske somna efter jag ätit frukost. Det brukar bli så ibland, för jag är trött men kan ändå inte somna.
Efter frukost ska jag Försöka jobba på lite inlägg, så hoppas jag inte sover allt för länge. Sen blir det lunch innan gymmet. Rygg och axlar bjuder dagen på. Kommer bli riktigt bra tror jag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229