Sjukgymnastik

Gårdagen avslutades med en lugn kväll, pannkakor med socker och sylt och ett stort fat frukt och grönt. Satt fint i kistan och sen kunde jag somna gott.
Blev ett riktigt dunderpass på gymmet, var inte därifrån förens halv nio haha. Började bli skönt där efter sju-åtta när folk började avrunda och gå hem.
Riktigt nöjd med att vara tillbaka på att köra 10 reps på 50kg bänk. De va inte igår men oj va kul de är med bänk. Skulle ju kunna vara enda tjejen som tycker de.
Nu ska jag ladda upp med frukost för sedan ska jag iväg till sjukgymnasten. Uppföljning av hur det gått med mina övningar och hur kroppen känns. För att berätta för er så känns knäna bra. Kan ha lite känningar ibland men inget jämfört med förut. Har blivit mycket bättre och kör dessutom alltid med knäskydd nu, vilket jag tror hjälpt mig mycket också. Det jag däremot fortsatt har problem med och önskar få hjälpt med är min rygg. Den känns fortfarande ond och stel. Får se om hon har några bra tips.
Ikväll väntar ett benpass med Dennis. Så nu gäller det att vila ordentligt under dagen så jag kan köra slut på mig ikväll. Köra riktigt ordentligt grymt benpass är planen.

Gillar

Kommentarer

viktorhognas
viktorhognas,
Vad skönt med ett benpass ! 😃www.nouw.com/viktorhognas
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
ja de är aldrig fel😉nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229