Sista minuten julklappstips

Är du som mig och varje år tänker att i år ska jag ha köpt klart alla julklappar tidigt och sedan när december kommer så har jag inte ens börjat? Typiskt mig. Varje år tänker jag samma sak och ändå står jag en vecka innan jul och är inte klar. För er som står i samma situation som mig så kommer mina snabbaste och enklaste tipsen för att rädda klapparna till julen!
Ge bort något du inte använder
Är det inte så att vi alla har saker hemma som vi inte använder och som kanske någon annan verkligen hade kunnat uppskatta. Jag har flera oanvända saker hemma som kan vara perfekt för akuta presenter!
Köp blommor
De flesta personerna uppskattar att kunna ha blommor hemma och oavsett om man köper en bukett, kruka eller plastblomma så får de en speciell plats och gör något för ett hem.
Presentkort
Ett presentkort är ju alltid smidigt när man har svårt att komma på exakt vad personen önskar sig. Oftast kanske man i alla fall kan veta vart personen skulle kunna handla och om inte ens de så kan man köpa ifrån presentkortstorget där man kan köpa ett SuperPresentkort som då funkar i alla butiker som finns på deras hemsida, toppen!
Välgörenhet
Välgörenhet gör så gott för själen och för omvärlden. En omtanke för någon annan än sig själv kan ju vara det finaste. Har ni också de som alltid säger att de inte önskar sig något? Skänk då istället en slant i personens namn och ge ett intyg till personen i julklapp. Det hade jag uppskattat. Världsnaturfonden är ett ställe som jag hade önskat att ge pengar till!
Upplevelse
Ni vet de gångerna när de verkligen kör ihop sig och man står där den 23:e och ritar en teckning? Skriv då ett fint meddelande på baksidan av teckningen och bjud in personen till någonting som ni ska göra ihop. Gå på spa, middag eller bio brukar vara mysigt. Men varför inte en shoppingdag i en annan stad med lunch och fika.

En bok

En bok är sån sak som finns en för alla även om alla kanske inte tror de. Men vissa älskar ju att läsa och de kan vara antingen lätt eller svårt att köpa en bok till de. Men till en person som kanske inte läser jättemycket funderar man oftast inte på att köpa en bok till eftersom det känns ganska oaktuellt. Antingen har man en egen favoritbok som man vet personen hade gillat och får de en bok så hade de antagligen läst den.
Andra alternativ inom böcker kan ju vara faktaböcker, kokböcker eller träningsböcker. Det finns en uppsjö som sagt och någon bok för alla!
Ge bort din hjälp
En superkul ide som någon gav till sina föräldrar när jag var yngre var en lista med saker som föräldrarna fick lösa ut när de ville. Det kunde vara att personen som då gav klappen skulle diska, ge massage, städa hela huset, laga mat till exempel. Sen kan man ju fylla på med att ge en klippning eller sminkning om man har de talangerna och det finns efterfrågan. Men man kan ju variera i all evighet och man kan ju ge det till kompisar, släktingar, barn eller partners också såklart.
En korg med saker personen tycker om
En sak som är ganska enkel att ordna är en korg/låda/hink som man kan fylla med diverse saker. Ofta kan de räcka att gå till ica och köpa något till hemmet, någon pasta, lite chips och godis. Ofta kan man då välja lite ordinära saker som man kanske inte alltid ser och köper i butik. Fyll upp med favoriter och diverse bra ha!
Fri träning
På träningsanläggningar kan man faktiskt köpa presentkort. Så antingen kan man ju köpa ett presentkort på en summa men man kan ofta också köpa ett klippkort med 3 eller 10 träningspass. Detta tycker jag är toppen att ge bort.

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Härligt inlägg 😊 nouw.com/nettan
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
tack ska du ha😃nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229