Såg en naken man

Jisses vilken dag det blev. Började första dagen på nya jobbet idag. På Ica här i varberg. Började 9 och slutade 18 så haft en lång första dag men det har gått fort och det har varit roligt. Trodde jag egentligen skulle slutat 17 men vågade inte säga något så blev hem släppt 18 haha men de funkade för mig. I och med att jag tidigare varit på Coop så har jag med mig kassavana vilket känns otroligt bra. Gick bra redan första dagen såhär och att jag säger de betyder nog en del för jag delar aldrig ut positiv kritik till mig själv nästan. Måste bli ändring på de.
Men har klarat de bra och suttit ensam en del i eftermiddag även om man får fråga en del så är ju det inget konstigt.
Direkt efter gymmet åkte jag vidare till gymmet. Mötte upp Dennis där för ett benpass. Var sjukt slut efter en dag på nytt jobb och heldag i kassan. Helt förvirrad försökte jag göra mig redo för träning och glömde bilnyckeln i bilen först, spillde dricka i bilen, glömde mina knäskydd och så glömde Dennis sina shorts, men de ordnade upp sig och vi körde ett riktigt gött pass. Nu har jag energi samtidigt som jag är trött och har kramp i benen.
Insåg även sen att jag inte glömt mina knäskydd hemma utan jag hade glömt de på gymmet sist jag var där. Då de fick jag med mig hem idag haha. Hade vart skönt att ha en egen låda på gymmet med mina saker för jag glömmer alltid något!
När jag satt vid skåpen som finns utanför omklädningsrummen och precis utanför herrarnas, satt på bänken där och väntade. Då öppnades dörren till herrarnas samtidigt som det kom en helt naken man och skulle gå på toan som är precis innanför omklädningsrummets dörr... haha asså vet inte om han tänkte på de själv.
Nu har jag i alla fall precis landat i sängen efter att ha sänkt hamburgare och de var riktigt gott! Nu är det snart läggdags och ladda för en ny heldag på jobbet imorgon. Det blir bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229