Så ont i händerna

Precis duschat och ätit middag. Blev gym på förmiddagen. Började med marklyft innan jag gick vidare med rygg och avslutade med axlar. Riktigt tungt pass och nu har jag så så ont i händerna. Valkarna är alldeles röda och onda.
Kul att vara på gymmet och det är fler än jag som märker att jag varit borta haha. Eller eftersom de ofta är samma gäng som är där och tränar på förmiddagarna så märker alla av om det är någon som inte varit där på länge! Så det blir några nu i början som vill höra hur man haft det på resan och vart man varit men de är bara kul.
Nu ska jag kolla igenom lite bilder ifrån resan och senare i eftermiddag ska jag tillbaka till gymmet. Men då för att stå i receptionen. Förhoppningsvis en lugn kväll. Står ensam första timmen tror jag så hoppas de inte händer allt för mycket svårigheter just där i början men de brukar vara lugnt där i början när alla pass är igång.

Provade nytt bcaa idag efter träningen. Från prime nutrition i smaken av bubbelgum! Den får av mig 8/10. Riktigt bra smak och smakar precis bubbelgum. Som någon godis eller tuggummi då. Riktigt bra betyg, gillar den verkligen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229