Så jävla trött på de

Torsdag till ända. En heldag i Stockholm och det var härligt! Lite lätt träning imorse, lunch och fixa iordning sig och så åkte vi till mos för lite shopping. Hittade några små fynd faktiskt så det är ju roligt.
Ikväll blev det thaimat ute och sen mys hemma. Flera avsnitt tv 3 dokumentär och det är så spännande och intressant. Imorgon ska jag återvända till lilla hemstaden på västkusten igen. Känns tråkigt men det är ju samtidigt ganska skönt att komma hem. Men hade lätt kunnat vara här tre dagar till typ! Finns så mycket mer jag vill göra här. En vecka lätt för att hinna uppleva och se allt man vill. Men det blir klart fler tillfällen i Stockholm.

Nu hoppas jag dock kunna komma tillbaka till ordinarie träning och att halsontet släpper snart. Börjar bli riktigt tröttsamt och det blir varken bättre av vila eller sämre av träningen. Riktig skit att gå runt med. Men men inget mer att göra åt saken än att kämpa på helt enkelt. Får smyga igång träningen och hoppas de släpper mer och mer.
Nu är det läggdags för tant att sova och vi hörs imorgon från tåget antagligen. Fyra timmar ensam på tåg, ni får underhålla mig och ställa frågor till mig väldigt gärna! Puss och kram och godnatti.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229