Rumpsöndag

Ja kom ju faktiskt iväg till gymmet denna morgonen. Kände att jag verkligen måste ha varit vaken tidigt när jag gick och väntade på att gymmet skulle öppna klockan tio. Hann med att städa och så vidare innan dess. Men det var skönt. Gillar att vakna tidigt och kunna äta frukost i lugn och ro och sen åka till gymmet när jag vill och är redo. Härligt att komma tillbaka till gamla rutiner och vakna tidigt på morgonen.
Så klockan tio var jag på gymmet och redo för ett benpass. Gick runt och gäspade så min celsius satt helt korrekt just idag. Ett knäskydd, ett lindat knä och lyftarskorna på så var jag så redo jag kunde bli. Körde enbart sånt som inte gjorde allt för ont i mitt knä som för övrigt är så mycket bättre.

Dagens pass:
Liggande benpress 4x20
Hip thrusters 4x20
Benspark 4x15
Höftabduktion i maskin 3x15
Quad 3x15
Stående vadpress 4x20
Crunch i maskin 3x15

Efter dagens pass åkte jag hem för en lunch och dusch. Sen blev det lite bus med syskonbarnen som var här och det blev även lite åk i pulkabacken här utanför!
Perfekta ursäkten att åka i backen och göra en snögubbe är ju att ha barn med sig.

Nu avslutar jag denna kvällen med greys anatomy. Äntligen hittat de sista avsnitten på säsong 14. Så ikväll blir det marathon ända till ögonen sluts. Imorgon är det ny vecka och nya spännande saker som händer förhoppningsvis.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229