Rumpen och nya nocco 7.0?

Började denna veckan och måndagen med en sväng på gymmet där det var ben på schemat och denna gången baksida. Energin och drivet idag kändes riktigt bra. Kände mig stark och hel. För en gångs skull kändes det bara bra. Så jävla skönt att kunna ta slut på sig själv utan att oroa sig.
Så fick till ett riktigt bra pass och hade sjukt bra kontakt där bak. Började med enbenta legcurl innan jag gick på trap bar squats. Följdes av sumo mark och hip thrusters bland annat. De är några av mina favoriter för att verkligen nå den där pumpen i rumpen.

Provade även noccos nya juldryck och jag hade inte speciellt höga förväntningar eftersom jag inte gillar deras vanliga äpple. Den första smaken jag kände var godis, lite som Ferrari bilar och efter några sipp kändes de som en stark cider. Äppelcider 7.0% och efter mina ungdomens år och ganska många cider så får denna smak mig att vilja vika mig. Nä ingen ny favorit direkt och ingen jag kommer köpa igen. Sista slatten gick till slasken. Inte någon höjdare och av de som röstat på min instagram så har alla utom en gett låga betyg så den verkar inte så omtyckt direkt.
För mig var den bättre en äpple för den är den värsta men ändå inte god. Typ en 2/10 kanske.

Nu ska jag vila lite innan det blir jobb senare i eftermiddag. Önskar er en bra dag och start på veckan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229