Riskakor

Gårdagen blev som jag anat en väldigt trött och det är tacksamt att jag fick övernatta i Göteborg och slippa köra hem. Tror jag somnade vid halv tio, riktigt skönt!
Jag sov riktigt skönt men kan villigt erkänna att jag inte är enklast att sova brevid haha. Kan lätt sväva ut och ta upp större delen av sängen!
Som sagt otroligt skönt att slippa köra fram och tillbaka varje dag, det tar trots allt en timme per väg. Dessutom nu när man kört x antal gånger så börjar de bli tradigt och det känns varje gång som att det adderas ett par kilometer på vägen... Sen har jag smått ont i ryggen/höften av att sitta i bilen nu så det börjar bli segt, tror jag behöver boka massage! Lyx.

Sen undrar jag över två saker som jag tänkte på när jag körde hem. Dels när jag körde förbli ett trafikljus och det blinkade gult, vad betyder de? Jag tog körkort för mindre än två år sedan och jag minns verkligen inte.
Andra saken tänker jag på varje gång jag hamnar i bilkö, det är om det skulle komma ett utryckningsfordon precis då, hur ska de ha möjlighet att komma fram?
Oj nu kom jag på en tredje sak, bil med släpvagn, hur fort får man köra? Är de inte 80 eller 90? Blev nämligen omkörd igår när jag körde i 120!

För att tala om skoldagen så har vi gjort vår första av två dagar med kostinriktning. Otroligt intressant och givande. Ser fram emot att lära mig ännu mera imorgon och sen kommer jag få ännu mera kunskap i fjärde och femte kursen.

Dessa fick följa med hem idag efter ett smakprov av de idag från en klasskompis! Riktigt goda. Kanske är de sista förpackningarna riskakor vi äter haha, vi får se efter vi gått igenom de i skolan. Just nu sitter nog 90% av klassen och knaprar på en riskaka konstant, men det är ju så gott! Och helt dåligt är de ju inte, det är nog mer de där med variation och att inte äta de varje dag!

Nu är det snart läggdags innan skola och kostlära väntar även imorgon!
Nästa vecka blir uppdateringen bättre, då är jag ledig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229