Resultatet som andra börjar se

Faktiskt två som tyckte de såg utveckling på min kropp idag på gymmet. En som såg att jag gått ner lite även om de står ganska stilla nu. En som tyckte jag konstruerade om min kropp haha. Som mer kanske var orolig för att det var av andra anledningar men men. Jag vet och det är de enda som spelar roll. Jag mår bra och har koll på vad jag gör tro de eller ej. Nä om folk redan är oroliga så vänta några månader till de verkliga resultaten kommer haha. Jag är så jävla taggad och det klart man blir ännu mer sporrad att fortsätta när man får kvitto på att även andra ser skillnad!

Träning idag gick i alla fall bra! Mycket bättre idag även om jag fortsatt är lite seg. Men körde rygg idag och fan va kul de är. Tycker de är de bästa just nu alltså. Ben är verkligen sist i rankingen nu haha, de som jag älskade innan.
Nu är problemet att bestämma vad vi kör imorgon. Känns som jag tränat way to många dagar nu och det finns inte kroppsdelar kvar nu när bänken inte funkar eftersom jag har ont i axeln av de. Men vi får se. Tompa får bestämma något roligt haha.

Nu lite förmiddagsvila och sen lunch. Jobb i eftermiddag och ledig dag imorgon!! Gött är de.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229