Restaurangen köpte Ica basic köttbullar och jag vann!!

Jobbade heldag igår och hade lite roliga händelser på jobbet. Dels att ett snabbmatskök i stan kom in och köpte Ica basics köttbullar. Vet att de va till de för att de handlade på faktura. Kanske inte ens konstigt egentligen men jag tyckte de va lite kul att de köper färdiga köttbullar när de samtidigt alltid gör reklam för att de har äkta mos. Ja ni som vet vilka de är ni vet. Men vi behöver inte hänga ut någon.
Sen hade jag en kund som var inne och köpte cigaretter och som fyllde arton år igår. Han fick ett grattis men sen funderade jag på om de första han ville göra när han fyllde arton var att börja röka och köpa cigg själv. Nog om de!

En annan sak jag sa vid något tillfälle på dagen att jag aldrig vinner. Så kom jag hem och hade blivit taggad i en bild på instagram där jag vunnit en tävling!! Alltså precis de jag behövde efter en lång dag på jobbet och allt som hänt i helgen. Så underbart att få hem ett flak cleandrink, som jag nyss upptäckt och älskar, de är mina nya favoriter!!
Alltså overkligt. Jag som aldrig brukar vinna, jag vann! Så himla roligt.
Sen efter jobb och efter att ha fått de roliga beskedet så blev det handling innan jag åkte hem för att äta och ladda om för gymnastik. Sen gymnastikträning och halvbra energi ledde till att jag gav upp tidigt och åkte hem. Somnade ganska tidigt och var ändå dödstrött när jag väl vaknade i morse. Hade nog behövt sova några timmar till så i eftermiddag tänkte jag hinna med de innan jobbet. Så idag en vecka efter rånet så blir de jobb tills ikväll. Hoppas på en fridfull kväll med härliga kollegor! Sen ska jag njuta av en ledig helg, wiiihooo!

Mår grymt bra nu. Vet att jag har ledig helg framför mig och dessutom har vunnit. Dessutom blev jag ihop med några andra på jobbet utsedda till veckans stjärna på jobbet så ska få en bukett blommor. Nu känns livet ganska bra. Trots att dieten just nu går åt skogen. Men de kan jag prata mer om imorgon på dietuppdateringen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229