Q&A #4

Har du någonsin suttit vid telefonen hela natten och väntat på att någon ska ringa? - Nja det tror jag faktiskt inte jag har. Men visst har man väntat hela dagen på att just den där personen ska skriva.

Tror du att han alltid kommer ha en särskild plats i ditt hjärta? - Alla personer man träffar och lär känna har nog en plats i ens hjärta eller i ens bubbla av hat. Men alla betyder något för en oavsett om det är på gott eller ont, bra eller dåligt eller om man tänker på det eller inte.

Tror du att allting händer av en anledning? - Ja det tror jag faktiskt och många gånger när man ser tillbaka på något som hänt kan man förstå varför det hände även om det då kändes helt obeskrivligt.

Har du någonsin varit intresserad av en väns förälder? - Haha, nej det har jag inte.

Litar du helst på ditt hjärta eller din hjärna? Förklara varför. - Litar inte på min egen känsla. Låter ju hemskt men litar inte på varken eller men måste jag välja så blir det nog hjärnan. Oftast när folk säger att de litar på magkänslan så känner jag att den inte existerar i min kropp.

Sover du med ett gosedjur? Vad är det för någonting? - Nej men har gjort. När jag var yngre sov jag alltid med en gris. Nu sover jag med långkudde som är så mysig att krama om natten.

Beskriv utseendet på personen du skulle vilja dejta. - Helst vill jag att personen är lång och gärna ganska grov och muskulös. Men jag är en sån som kan se runt de och gillar jag personen så bryr jag mig inte om hur han ser ut.

Har du någonsin hatat att du älskat någon? - Ja det har jag nog gjort. Kanske inte älskat men varit förälskad eller tyckt om.

Brukar du snarka, stjäla täcket eller röra på dig när du sover? - Snarkar oftast inte vad jag vet, Känns som jag brukar vara den som vaknar och fryser för täcket är borta så jag får nog stå för att jag rör mig. Jag kan ta upp hela sängen och breda ut mig ordentligt.

Vad får dig verkligen att skratta? - Mina syskonbarn är så sjukt härliga. De är så roliga på ett sätt så att de själva inte förstår att de är kul utan de bara säger de de tänker och ibland låter de helt underbart och samtidigt roligt.

Har du någon gång voluntärarbetat? - Nej det har jag inte gjort.

Tränar du? - Ja det gör jag. Gymmar!

Har du någon favorit restaurang? - Inte direkt faktiskt. Tycker om att variera det och väljer restaurang utifrån vad jag vill äta och provar gärna något nytt ställe.

Vad är din favoritmat? - Thaimat tror jag. Kycklingwok! Men också lasagne, köttbullar med mos, kyckling, lax, sushi och tacos.

Tycker du om att laga mat? - Ja det gör jag. När jag har tid och ork.

Har du högt temperament? - Inte av den värsta sorten men ja det kan jag nog absolut ha.

Vad tycker du är mest avtändande med män? - Det måste nog vara när de anmärker en eller påpekar en på ett lite nedvärderande sätt.

Vems ansvar är det att få en relation att fungera? hans eller hennes? - En relation är mellan två människor och det innebär att båda delar ansvar likt. Men är det en bra relation behöver man inte känna det som ett ansvar att få det att fungera utan då flyter det på utan större anmärkning.

Skulle du säga att du är en ambitiös person? - Nej inte speciellt skulle jag nog säga. Önskar väl jag kunde vara det mer men när det är saker jag brinner för så ökar det såklart.

Har du rest mycket? Vart har du varit? Vilken typ av resor föredrar du? - Jag har rest en del. Har varit på både solsemestrar och skidsemester. Men också varit iväg på weekends i till exempel Stockholm. Min senaste resa var till Costa Rica.

Har du haft någon one night stand? - Hmm, ja något har jag nog. Finns definitivt de som varit känslolösa i alla fall även om det varit mer än en gång.

Om jag skulle bjuda dig på en semester, vart skulle du vilja att det skulle vara? - Oj svårt! Vill typ åka överallt men just nu lockar Thailand mig.

Hur slappnar du av när du går igenom stressiga perioder? - Jag älskar att bara vara ensam då, kolla på någon serie och äta godis.

Blir du lätt avundsjuk? - Jag vill säga att jag inte blir de men jag är rädd för att jag lätt blir det. Min bakgrund sedan tidigare har nog fått mig att lätt bli avundsjuk och orolig.

Är du organiserad och städad som person? - Ja och nej. Jag älskar egentligen att plocka i ordning, organisera, sortera och fixa diverse. Men samtidigt kan jag helt koppla bort de och bara skita i det för att jag inte orkar städa, men samtidigt kan de då stressa mig. Men jag skulle inte säga att jag är så städad på mina egna ytor men jag önskar jag var bättre på att hålla det i ordning.

Vad gör du helst när du har en helg bara för dig själv? - Då vill jag helst bara mysa med min hund, kolla på filmer och serier, ta en lång promenad, gymma en sväng(önskar Märta kunde följa med), handla, laga massa god mat och äta godis.

Sjunger du i duschen? - Ja oftast gör jag nog de!

Har du nånsin slagits med en annan tjej? - Haha ja faktiskt! Råkade hamna i slagsmål på krogen en gång och två tjejer gick på mig. Så det var i rent självförsvar jag slog tillbaka.

När du var liten, vad drömde du om att bli när du blir stor? - Frisör, polis eller dagisfröken.

Har du några konstiga vanor? vilka? - Ja men massvis säkert. Men för mig är det så vanligt så jag inte tänker på att det är konstigt haha. Men, jag äter ofta i sängen, jag måste alltid äta något på kvällen framför en serie efter middag, jag sover alltid med öronproppar, jag åker alltid till gymmet efter frukosten, jag tar alltid med telefonen in på toaletten och jag måste hela tiden ha något att titta på eller göra.

Varför tog din tidigare relation slut? - Eftersom tilliten inte var helt som den skulle.

Har du haft en nära döden upplevelse? - Inte som jag kan komma på nej.

Är du allergiker eller har du några andra hälsobekymmer? - Gluten och pollenallergi.

Har du nånsin velat vara kändis? - Det har väl alla. När man var liten ville man ju vara varenda kändis och till och med tecknade figurer.

Har du nånsin varit kär? - Ja.

Vad är ditt favoritgodis? - Just nu, cola godisar.

Hur viktigt tycker du att sex är i en relation? - Väldigt viktigt. Säga vad man vill men detta är den extra kontakten som man bara har till varandra och där man släpper in den andra personen i ens privata svärm verkligen.

Vad är viktigast för dig, ärlighet eller vänlighet? - De två går ganska hand i hand men det spelar ingen roll om man är vänlig om man samtidigt är falsk. Så helt klart ärlighet.

Hur gammal vill du vara när du får ditt första barn? - Vet inte om jag vill ha barn faktiskt. Men vill jag så är det först när jag har ett stabilt förhållande med en man, ett tryggt hem och bra jobb.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229