Q&A - Bildsvar! Bild jag vill ska förvinna?

En bild som gör mig lycklig

Mina små lyckopiller!

En bild som gör mig ledsen

Jag ler men jag är egentligen så ångestfylld och olycklig. Bilden väcker många minnen på året då jag svälte mig. Blir så ledsen av att se bilder nu i efterhand och kan inte förstå att jag tyckte jag var tjock. Det finns inte på världskartan att man kan tycka de.

En bild som gör mig arg

Kanske inte så mycket arg men mera trött. Tröttnat riktigt mycket på skador nu. Vill bara vara hel och kunna träna.

En bild som får mig att skratta

En bild på en person jag inte umgås med längre

Tråkigt nog! Tyvärr vill han inte längre ses men men, tur man har fler vänner då!

En bild på en person som jag saknar

Älskade bästis, från barnsben och för alltid vid din sida!

En bild som jag kommer titta tillbaka på när jag är äldre

Mina små troll som växer så de knakar och som snart är tonåringar ju! Fort går de och det är då man inser att man inte själv är 18år längre.

En bild som jag är extra nöjd över

Svåraste valet var att faktiskt välja en bild som jag är nöjd med. För jag är liksom aldrig nöjd och trycker alltid ner mig själv lite och tycker inget jag gör är bra. Speciellt svårt då att välja en bild på mig själv, och just därför har jag gjort det.

En bild jag vill ska försvinna


När jag såg bilden första gången så ville jag antagligen gråta. Men nu lägger jag ut den här istället. För det är så jag ser ut och detta lär stärka mig mer än vad det gör att försöka dölja de. Aldrig varit nöjd med min kropp men det betyder inte att jag aldrig kommer bli de. Målet är att vara nöjd och glad!

En bild som beskriver mig som bäst

Skratt och leende skulle jag nog säga. Utom de dagar när jag går in i mig själv och i ångesten. Men vill tro att andra har den bilden av mig.

En bild på en plats jag saknar

HAHAHAHA, kan vi ta en tyst minut för denna bilden... Kanske skulle haft den på en bild jag vill ska försvinna. Men saknar när jag och mina föräldrar var på semester i turkiet.
Kan vi lägga en tankte på att jag här var superosäker i min kropp och tyckte jag var tjock. Jag menar hallå, vart då!? Visst ser man att jag inte tränar som jag gör nu dock? Tycker jag i alla fall.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229