Provar pandys nya bars!

Testat alla tre nya bars från pandys nu ikväll. Alla tre är väldigt lika i hårdhet och konsistens. Dock hade de nu legat i bilen nu ikväll och var kalla, därav tror jag de var lite hårdare än annars. Så de var ganska tuggiga. Men till smaken.

Favoriten blev jordgubb som jag älskar. Alltså de blir ju aldrig fel. Den var söt och god med god vit choklad. Sen strösslet ovanpå var pricken över iet. Små knapriga bitar på ytan. Stark 7/10 poäng.

Inte långt efter kom caramell. Men nu när jag smakade den igen blev denna nog favoriten ändå haha. Alltså den goda saltade kolan och crunchet ovanpå var dunder. Tyckte först den hade lite kaffesmak men inte nu. Eftersmaken är mer gräddkola. Alltså 8/10!

Inte äcklig men ändå sist av dessa kom nougaten. Kanske var just för att den var så hård och kall som jag inte uppskattade den. Tyckte barebells är godare. Detta var också den som var mest plane. Jag saknade något crunch eller en sås. Lite lite smak och ganska tråkig. 5/10.

Något som kan vara värt att nämna är att dessa bars är lite mindre vilket vissa kanske föredrar för att kunna äta ihop med något eller på gröten eller så. De ligger mellan 128-131 kcal per bar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229