ProPud - Proteinglass test

Ytterligare ett glasstest och denna gången har jag provat propuds glass i smak av vanilj och i choklad! Läs vad jag tyckte om de!
Chocholate dreams

Förpackning - Snygg förpackning i modern tappning. Lite stor för en portion kanske och för en som mig som älskar glass och sött så äter jag såklart hela även om den är stor haha.

Utseende - När man ser på glassen sen så ser det ut som en helt vanlig chokladglass, inga konstigheter alls.

Smak - Smaken är bra. Jag gillade faktiskt denna glassen. Den är ganska hård men kör den en stund i micron eller låt den stå framme en stund så blir den riktigt mjuk och len. Kunde varit lite mer smak av choklad. Det är något med smaken som inte riktigt får den att kännas som en vanlig chokladglass men tycker inte alls den är äcklig och efter fler tuggor så blir den bara bättre.

Konsistens - Som sagt lite hård i första så, men låt den tina en stund så blir den supergod.

Omdöme - 6/10

Köpa igen? - Ja.

Vanilla

Förpackning - Även här har de lyckats med designen och måttet är de samma så något stor för en person.

Utseende - Glassen är fint vit och man kan se svarta prickar från vaniljen vilket är positivt. Dock körde jag denna i micron en stund och tyvärr sjunk glassen väldigt mycket då, det var som att en tredjedel av glassen försvann...

Smak - Bra vaniljsmak men lite vattnig smak tyvärr. Något som inte riktigt smakade som de skulle.

Konsistens - Den är mjuk och len, verkligen underbart krämig och god efter att ha blivit lite varm. Det lägger jag vikt på, att den inte har kristaller och så vidare i sig.

Omdöme - 4/10

Köpa igen? - Nja jag kommer nog inte det. Lohilos glassar kommer gå före denna.

🍦

Utifrån dessa måste jag slå ett slag för att chokladglassen är bäst. Vill du ha en god, Clean och enkel chokladglass, simple as that, så prova denna. Bra glass! Vaniljen skulle jag inte rekommendera.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229