PPT

Ligger i sängen nu efter att ha ätit frukost och filmat liten kort film med rörelseträning. En övning som jag behöver göra massor av och som jag vill tipsa er om. En sak som jag upptäckte när vi gjorde analyser i skolan var att min bröstrygg är väldigt stel, speciellt i rotation. Detta är väldigt vanligt i dagens moderna samhälle eftersom vi spenderar många timmar om dagen sittande och jobbar med armarna framför kroppen, tex i kassa eller datorer. Så rörelseträning kommer jag nu planera in i mitt träningsprogram och bland annat denna övningen.
Börjar dagen med en lugn förmiddag innan jag ska på ett möte. Efter de tänkte jag dra till gymmet och sen efter de ska jag till gymnastikhallen för att vara tränare. Det känns som en bra dag idag. Har dock lite ont i magen idag efter att ha firat gårdagens tenta med lite för mycket godis. Det får man sota för idag.

Men nu ska jag planera dagens pass som jag inte fick gjort igår och sen dammsuga rummet. Innan mötet ska jag också hinna med en promenad med vovven och äta lunch innan jag ska iväg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229