Poledance

En sån bra fredag idag. Åkte till gymmet efter frukost och körde ett ganska snabbt pass med ben faktiskt. Ville åka hem fort till hunden eftersom hon var riktigt krasslig och hade ont när jag åkte! Men sen träffat man fyra-fem personer att prata med på gymmet och så tar de ändå lika lång tid hehe. Men ett bra och skönt pass fick jag till och misstro mig inte, älskar att prata med de andra som tränar och även personalen. Alla är där för träning och det är för många ett gemensamt intresse om de inte bara går dit för de måste. Men många går också dit för det sociala och att komma ut så då ger jag mer än gärna lite tid på att prata en stund med de, bara kul att lära känna folk.
Men åkte hem och Märta var mycket piggare så det var skönt! Vi gick ut och sen åt vi lunch och nu har jag typ försökt mig på pole dance stången sen dess. Det gör så jävla ont så man måste vila tio minuter mellan varje trick haha. Men nu tänkte jag hoppa in i duschen för klockan fem ska jag stå i receptionen på gymmet så ska hinna äta och duscha och fixa mig innan dess.

Började plocka fram lite för att packa också haha. Men behövde vädra väskan lite så nu ligger kläderna fint i högar och bara väntar! Och ni som undrar vem som tar med en grå tröja på solsemester, jag undrar också?!

Dagens favoritövning:
Benspark! Verkligen hatkärlek till denna övning. Det svider, krampar och man mår illa men det är också skönt. Ja lite sjuk är man ju som gillar smärtan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229