Pms, mens och hetsätning

Vet ni vad som driver mig ifrån hetsätning och ätstörningar nu? Just nu blir jag så motiverad och taggad av att tänka på vilken bra dag det blir imorgon om jag sköter mig idag. Eller alltså de dagarna efter att jag haft en dålig dag om vi säger så, så är ångesten så påtaglig och man känner sig sämst. Inte nog med de så ångrar jag mig och dagen blir i de hela stora dålig. Träningen går ju oftast också sämre och det suger verkligen. Så att på kvällen trots att man är sugen på något så vill jag inte äta de för jag vill gå upp tidigt dagen efter och kunna njuta av min gröt och sen träna utan att känna mig som en heffaklump.
Så just nu är motivationen bra och psyket i schack men helt ärligt så känns det som jag har 1 vecka pms, 1 vecka mens och sen 2 fria veckor när man faktiskt hinner känna sig lycklig mellan varven. Ah jag vet inte men det känns verkligen som de. Är ni likadana?

Hur som helst så är detta en bra vecka i mitt huvud. Känner mig lycklig för inget speciellt och går runt och ler. Passar på att njuta när det är så. För som ni förstår är de inte så ofta och de kan vända över en natt.
Men har i alla fall fått starta denna dagen med ett gym pass med rygg på dagens agenda. Fick till ett riktigt gött pass trots att det kändes som fingrarna och händerna skulle börja blöda. Alltså idag var ingen rolig dag att vara valk. Är helt röd och har ont men det som inte dödar de härdar. Och det är faktiskt mycket riktigt så för ju mer valkar man bygger ju mindre ont gör de i huden. Tror dock mina händer kändes som sandpapper idag pågrund av att jag körde mark igår och så gick jag på hårt med massa latsdrag idag. Men faktum är att rygg typ har blivit mitt favorit pass på veckan. Kanske just för att det börjar hända saker och jag börjar se utveckling. Latsdrag är verkligen en stor favorit just nu då de verkligen känns gött och bygger bredd på ryggen vilket ger synliga resultat.

Gillar

Kommentarer

Millann
Millann,
Här har du en till som är likadan. Kämpa på ! 😊nouw.com/millann
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Skönt att höra även om det är jobbigt🤭🙂nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229