Plus minus noll

Jag i ett nötskal. Somnade efter maten innan och tror jag sov 90 minuter ungefär. Förstår inte hur jag konstant kan vara så trött. Men en tupplur senare så knöt jag på dojjorna och tog mig en promenad. Blev en riktigt långpromenad och efter en fjärdedel av turen blev jag törstig och det dröjde länge innan jag kunde köpa vatten. Törst är enligt mig värre än att vara hungrig, jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen när jag är törstig. Och den känslan när man väl får klunka i sig kallt vatten, alltså aldrig har de vart så gott. Sänkte nästan direkt hela flaskan på 0.5l.
Promenaden längst strandpromenaden fortsatte och påväg hem tog jag en avstickare in på Ica. Köpte dels add ice cream som de hade extrapris på. Hoppas de är goda nu! Tyvärr hade de inte polka glassen inne nu men den vill jag så så gärna prova. Hoppas de får in den.
Blev även en liten påse godis inhandlad som åts upp påväg hem.
Nu kollar jag på greys anatomy och tänkte försöka sova snart. Halv nio imorgon bitti har jag terapi så ska ställa klockan och verkligen försöka vakna i tid. Sen blir det nog en solig dag och jag är ledig så funderar på att kanske åka till stranden och annars bara försöka få gjort lite hemma och sola i trädgården.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229