Pizzaafton

Ligger just nu hemma i sängen och bara degar, är supertrött och funderar på att sova en stund. Ska ut om ett par tre timmar och äta pizza och vill såklart ha lite energi och bra humör då. Så kanske det blir en lite lur nu innan jag ska fixa i ordning mig och sen ta mig ner mot stan. Ska bli mysigt och riktigt gott med pizza. Undra vad man ska ta? Brukar bli kebab med ananas men kanske får tänka om ikväll. Vilken är er favorit??

Har i alla fall varit uppe i Göteborg idag på blå stjärnans djursjukhus. Märta rörde sig bra och satt som en liten prinsessa när hon plockade stygnen på henne, super duktig! Så efter besöket där gjorde vi ett försök på Frölunda torg men tyvärr fick man inte ha med hunden där inne så vi fick vända hemåt igen.

Hem och åt min standard lunch just nu och sen har det inte skett många knop här hemma. Har målat lite. Vilodag från gymmet idag tänkte jag och satsar på att vara hel imorgon istället. Blir rygg eller ben imorgon. Antagligen rygg och axlar, vill vila knät.

Men önskar er en underbar fredag. Nu ska jag vila och sen kommer jag tillbaka ikväll eller imorgon med frestande bilder på pizzan. Lämna gärna en kommentar om du har någon speciell pizza du brukar äta som jag borde testa eller skriv vad du brukar äta! Så får vi se imorgon vad som är poppis.

Såg förresten dessa på sportamore outlet! Riktigt snygga enligt mig och jag trodde de var militärgröna, då hade jag köpt de direkt. Riktigt kap!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229