Personbästa och leggad på energidryck

Vilken jävla dag! Började med att trycka upp pb i bänken!! Äntligen. Efter flera års mål satt den nu äntligen. Den jag bommat några tiotal gånger. En etta på 70kg bara sådär. Jag drömde ju för några dagar sedan att jag klarade de så nu var jag tvungen att testa och så gick den upp. Underbar känsla verkligen. Så nu går jag in i en lite lugnare period och kör på med 12or någon vecka eller två.
Man känner ju av i kroppen när man maxat. Även om man bara gör några få lyft så känner man av kroppen i övningarna efter att man är trött och efter veckan är kroppen lite redo att gå på semester.

Avslutat starkt nu med pb och ska bli lite skönt att inte känna att man behöver upp på sitt max och helst slå personbästa nu på ett tag även om det är jävligt kul.

Nu har vi precis varit ute en långpromenad med våra vänner. Riktigt härligt och även om inte solen var framme idag så har de vart 15 grader så det var väldigt skönt. Vi drog oss in i en affär en snabbis och jag behövde en vattenflaska för jag var så törstig. Väl där så kom vi på att de hade fått in lohilos nya drickor. Så jag köpte även alla tre av de.
Och då händer en väldigt rolig grej. Kassörskan frågar mig om hon får kika på min legitimation. Eftersom jag köpte energidryck då med femtonårsgräns haha. Jag tar inte illa upp och blir inte irriterad av sånt, tycker bara de var roligt. Fick hålla mig från att skratta ihjäl mig just där och då. Väldigt roligt faktiskt haha.

Nu blir de lite vila, redigera video och senare åker jag på gymnastik. Så mysig dag och så härligt att ha lyckats med träningen idag. Hoppas er lillördag varit lika bra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229