Pang på

Dagens träning avklarad och ryggen blev dagens slakt. Kände mig något seg och en vilodag känns väldigt passande i helgen. Inte bestämt än om det blir lördag eller söndag men någon dag blir de. Om inte båda!
Nu har jag i alla fall fått preppat matlådor till jobbet ikväll samt ätit lunch. Käkade kycklingfärs idag och Henke gillar inte de men jag tycker de är gott, vad tycker ni? Hur kan kyckling om möjligt bli fel liksom?
Nåväl. Ska hinna andas och kolla ett avsnitt paradise hotel innan jobbet tänkte jag. Känner mig nog trött för att kroppen är trött men jag sov nio-tio timmar i natt så borde vaknat utvilad men vaknade istället av att ha drömt att jag var med i en bilolycka. Fortsatt trött och laddar nu för en helg med jobb. Ska försöka peppa igång mig själv men som sagt är de ofta helgerna som tär på psyket när det kommer till dieten så får försöka hålla mig aktiv och hela tiden ha saker att göra så jag inte hinner tänka. Några förslag på saker man kan göra? Sugen på att åka till dollarstore men måste kolla hur de har öppet!

Alltså dricka ägg är godare än detta. Usch, inte min favorit just nu.

Före under efter!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229