Paket från sportkost

Beställt från sportkost tidigare och de har gått bra. Men denna gången vet jag inte om de är något jag inte är irriterad på just nu!! Beställningen gjordes 3november och jag fick paketet idag, de hade blivit något fel och de kan ju hända men jag förväntade mig kanske att de skulle skicka paketet express eftersom de gjort fel och de tagit en vecka extra innan de ens skickade de. Men hur som så tog de redigt lång tid innan jag fått de nu och då förväntade jag mig någon typ av ersättning, åtminstone en gratis shaker eller några prover. Vad som helst hade kunnat gör en lite mer lugn när man väntat en evighet men inte de.
Nej inget extra här inte utan de har missat att skicka ett helt flak. Alltså det var droppen! Jag har varit trevlig och tyckt att alla kan göra fel men gör man fel är man väl noggrann och sen gör man väl något för att ersätta ens fel.

Här kommer i alla fall de saker som jag äääntligen fått hem och ett nytt mejl har gått iväg till de!

​Fortsättning följer. 

Nu ska jag göra mig klar för att åka och träna rygg och axlar. Sen väntar mer plugg med kosten och så vidare, bland annat kommer de upp en jämförelse mellan olika sorters Philadelphia senare, tycker sånt är så spännande. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229