P-lisan

Måste berätta vad som hände innan när jag hade gjort fransarna, vilket som för övrigt tog typ 90 minuter idag. Hade som sagt ganska glesa fransar eftersom de gått en längre period sedan jag gjorde de sist. Så det blev en stor påfyllning. Riktigt nöjd i alla fall och vaknade typ tre gånger under tiden vi gjorde fransarna och snarkade till haha. Riktigt gött att få de gjorda i alla fall och jag är alltid lika nöjd när jag går därifrån och deg blir verkligen så stor skillnad i ens utseende!
Men till saken, när jag gick mot bilen sen så stod p-lisan vid min bil och jag tänkte, fuck, där kom min första p-bot. Samtidigt som jag först då kollade hur länge man fick stå där och ser att det var en timmes parkering och jag hade nästan stått där två timmar då. Men går mot bilen och när jag kommer fram finns där ingen bot. Blir helg chockad och börjar i princip leta under bilen nästan. Chocken av att man haft sån tur att man klarat sig ännu en gång. Galet. Men ack så skönt! Så kunde nöjd och förvirrad rulla hemåt.

Före och efter.

Nu ska jag lägga mig och kika på min träningsplanering. Så jag är redo för morgondagens kvällsträning. Planen för imorgon är att jobba till tre. Sen är tanken att handla innan jag åker hem. Äter lite mellis eller mat, får se. Sen ska jag åka till gymmet.
Just nu ligger jag och pumpar på 10 reps på gymmet. Men de jag ska kika på nu är när jag ska sänka till 8 och så vidare ner mot max. Nu börjar liksom de bästa med att gymma! Älskar denna perioden.

Dagens gotte.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229