Operationen

Nyss hemkommen med en trött och lite groggy hund efter en dag i Falkenberg. Kom dit vid 13 för undersökning av henne och 16.30 hämtade vi henne efter operation. De man kunde se var att hennes livmoder var förstorad och inflammerad. Därför beslutade de att den skulle opereras bort.
Märta mår bra men är såklart lite medtagen såhär efter operation. Operationen har gått bra och vi hoppas såklart slippa infektion och komplikationer. Det är hemskt att se de såhär ynkliga. Det är ju som ens familjemedlem, ens bebis och bästa vän. De är så hjälplösa och kan inte ens ropa på hjälp när de har ont eller är sjuka. En själv känner sig så maktlös som inte förstår de. Men som sagt har allt gått bra och tio dagars läkning återstår nu innan allt förhoppningsvis är precis som vanligt igen.
Precis ätit ännu en matlåda med kyckling och ris. Så gott! Får nog se till att laga fler matlådor någon dag för dessa räcker inte så länge. Äter man två om dagen så går de många matlådor och det tar sån plats i kylen haha. Men imorgon kanske. Ska även baka någon dag här är tanken. Nu ska jag faktiskt bara ta de lugnt och vila med Märta som bara behöver dricka, äta, kissa och sova resten av dagen. Skulle varit iväg på gymnastik ikväll men så kom operationen emellan och det hanns inte riktigt med, så det får bli nästa vecka igen.

I väntan på att operationen skulle bli klar satte jag och mamma oss på ett litet mysigt fik och bara drev tiden, fanns inte mycket annat att göra där i den lilla staden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229