Ont i vänstra magen

Igår efter lunch startade värkarna haha. Nä jag har haft ont i magen sedan i går eftermiddag. Vaknade idag med fortsatt lite ont i vänster sida av magen nere vid äggstockarna. Men idag känns det bättre. Bara legat kvar i sängen nu och vilat efter frukosten men ska snart ut och gå med grannen så får vi se då hur magen känns.
Vädret idag är om möjligt ännu mer grått och tråkigt idag än igår. Men för stunden verkar de inte regna så det är väldigt skönt om vi nu ska ut och gå!

Sen i eftermiddag blir de ett benpass med grabbarna, får se hur de känns. Mitt knä har känts lite vajsing sen igår, gjorde ont att cykla och sådär. Men hoppas på att det går att böja lite idag.
Annars blir de en lugn dag, lite matlagning på schemat och annars inget speciellt tänkt. Är ledig så ska väl försöka vila mig. Imorgon åker jag vill Kungsbacka för ett jobb där. Ska kika på vart de ligger där jag ska vara, men tänker eventuellt att jag åker tidigare och testar något gym där i Kungsbacka innan! Ganska smidigt att vara i Kungsbacka redan och köra så är man nära. Men vi får se, funderar på att vlogga, det vore väl kul? I think so. Men nu ska jag klä på mig och gå ut strax!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229