Ont i min rygg

När jag åkte till skolan i morse kände jag att jag hade ont i min rygg, vet inte varför eller om jag gjort något men det har bara blivit värre. Kom hem för ett par timmar sedan och nu har jag letat fram mina gamla rehab-rygg-övningar och lagt mig i sängen. Tänker att det är dags att köra igenom de igen.
Hade jätteproblem med ryggen för ett par år sedan och gick och fick hjälp med detta. Gjorde dessa övningar två gånger om dagen och har inte haft ont på ett och ett halvt år ungefär. Inte på detta sättet i alla fall, klart man haft lite ont ibland men inte denna känslan alls. Så nu är de tillbaka till rehab två gånger om dagen.

Dagens skola vart mycket grunder. Vi gick igenom hållning, analys, grundövningar, några maskiner i gymmet och rörlighetsträning. Sen fick vi såklart prova alla dessa sakerna, Så vi har varit aktiva idag, även om vi inte kört tunga vikter så har vi tänkt på hundra procent korrekt teknik och de kan jag säga är inte de enklaste, så frustrerade och jobbigt. Men förhoppningsvis sitter övningarna där efter detta. Viktigt att kunna visa helt korrekt teknik när man lär ut om ni frågar mig.

Men dagen gick fort och sen var de en hemresa innan jag fick äta mat och landa i sängen nu. Imorgon är det skola igen, vi kör på en hel del dagar nu framöver. Kommer bli roligt och jag hoppas ryggen slutar bråka.

Halväten matlåda. Ser också halvtråkig ut men jag älskar de.

Vet ni vad? snart är vi klara med vecka tre! WOW. Går bättre och bättre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229