Ont i disken i ryggen igen... kill me

Fyfan va arg jag varit idag. Idag som jag ville skulle vara en så jävla bra dag blev inget vidare.
Började redan igår med att filmkvällen blev inställd, piss tråkigt! Så imorse var de dags att träna ben, men bland de första som händer är att jag får ont i ryggen. Längst ner i ländryggen där jag haft en disk som varit på vift, precis där gör de ont igen och jag känner bara att jag inte orkar mer skit nu! Tillräckligt med knäet som precis känns helt okej. Men antagligen är jag inte helt utsträckt i knäet och blir sne när jag kör mark. Belastar snett och ryggen tar stryk. Det är min teori i alla fall.
Hoppas bara verkligen att det blir bättre under dagen och inte är något långvarig denna gången. Fyyyyyfan va trött jag är på att skadorna ska lösa av varandra. Kan tänka mig att vara hel nu och bara kunna utvecklas på träningen. Men nu går allt skit, jag backar och blir deppig på livet. Anus!

Fått kört lite sjukgymnastik både för knä och rygg idag istället. Trodde jag skulle kunna komma igång med mer mark nu men de får nog vänta ändå. Vila, cykla, sjukgymnastik och discopump framöver då, kul...

Nu ska jag dock åka hem och äta någon lunch innan jag ska till banken. Möte med banken känns så vuxet på något sätt. Så det blir otroligt spännande. Hoppas på bättre lycka där annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Då är livet fan inte värt att leva, hehe. Låtsas som jag skojar men det känns lite så just nu. Piss helt enkelt.
Önska mig lycka till så ska jag berätta sen om de gick bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229